Torsk B. Ragde
Denne fiskeform-oppskriften (for fire) fikk jeg av forfatter Anne B. Ragde da jeg intervjuet henne i fjor. Kjapp og god!
800 gram torsk eller annet hvit fisk
En stor purreløk
Et beger seterrømme
En halv tube kaviar
Revet skall (det gule) av en halv sitron
Salt/pepper
Bunnen av en ildfast form oljes eller smøres. Først et lag saltede/peprede filetstykker med hakket purreløk over. Så et lag rømme blandet med kaviar. Til slutt litt revet sitronskall. 200 grader/ 20 minutter.
Foto: sxc.hu

En stor purreløk
Et beger seterrømme
En halv tube kaviar
Revet skall (det gule) av en halv sitron
Salt/pepper
Bunnen av en ildfast form oljes eller smøres. Først et lag saltede/peprede filetstykker med hakket purreløk over. Så et lag rømme blandet med kaviar. Til slutt litt revet sitronskall. 200 grader/ 20 minutter.
Foto: sxc.hu
Etiketter: Mat og Drikke
0 Kommentarer:
Legg inn en kommentar
Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]
<< Startsiden